Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Inspiration to
smart transports

Vehcon uutiset, trendit ja kokemukset kuljetuksista ja tietotekniikasta

Blogi

IT-strategia
2019-04-29 12:48

Tarpeiden huolellinen alkuarviointi takaa projektisi onnistumisen. Nykyisen ratkaisun kopiointi tai standardiohjelmien käyttö voi olla turhauttavaa. Nyt kun analyysivaiheen ansiosta ymmärrät, miten organisaatiosi toimii, muotoile yrityksen tarpeet tarkasti.

Muista, että sinun ratkaisusi on mukauduttava yrityksen todellisuuteen eikä toisinpäin. Mitä tietoja kuljetuspäälliköt tai kuljettajat tarvitsevat? Mitä ominaisuuksia järjestelmältä vaaditaan? Onko tietoa liikaa? Haluaako joku asiakkaistasi sinun käyttävän hänen sovellustaan?

...
IT-strategia
2019-04-29 12:30

MARKKINA

Etkö ole täysin tyytyväinen kalustonhallintaratkaisuusi? Ennen kuin ratkaisua päätetään vaihtaa, markkinasta on tehtävä pienimuotoinen analyysi. Analyysi auttaa tunnistamaan eri toimijat. Silloin voitte ottaa heihin yhteyttä hyvissä ajoin ja arvioida objektiivisesti, takaako toimittajan vaihtaminen sinulle paremmin tarpeisiisi sopivan ratkaisun.

SISÄINEN YMPÄRISTÖ

Ajoneuvojen tietokoneet on usein vain yksi osa monimutkaista järjestelmää. Muista huomioida nykyisen ratkaisusi kaikki näkökulmat; käyttäjien käyttämä ohjelmisto, siihen liittyvä kuljetushallintajärjestelmä, ajoneuvotietokoneet, muut liitetyt ohjelmistot ja kuljettajien käyttöliittymä. Tunnista päällekkäiset tiedot ja prosessit, jotka tuhlaavat työntekijöiden aikaa. Analysoi myös kaikki...

IT-strategia, Kuljetukset ja tietotekniikka
2019-04-29 11:50

Kuljetusyrityksen toiminnan keskiössä on kuljetuskaluston hallinta- ja seurantajärjestelmä (Fleet Management-järjestelmä), joka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden parantaa tuottavuutta, tehtävien organisointia ja kannattavuutta. Tämän tyyppisen ratkaisun toteuttaminen on joskus kuitenkin monimutkaista. Ensinnäkin siksi, että kyse on monien työntekijöiden tottumusten muuttamisesta. Muutosten vastustaminen on yleistä, ja siksi työntekijöiden mukaansaanti on välttämätöntä investoinnin nopean tuoton varmistamiseksi.

...
Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.