Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Inspiration to
smart transports

Vehcon uutiset, trendit ja kokemukset kuljetuksista ja tietotekniikasta

MÄÄRITÄ YRITYKSEN TARPEET

IT-strategia

Tarpeiden huolellinen alkuarviointi takaa projektisi onnistumisen. Nykyisen ratkaisun kopiointi tai standardiohjelmien käyttö voi olla turhauttavaa. Nyt kun analyysivaiheen ansiosta ymmärrät, miten organisaatiosi toimii, muotoile yrityksen tarpeet tarkasti.

Muista, että sinun ratkaisusi on mukauduttava yrityksen todellisuuteen eikä toisinpäin. Mitä tietoja kuljetuspäälliköt tai kuljettajat tarvitsevat? Mitä ominaisuuksia järjestelmältä vaaditaan? Onko tietoa liikaa? Haluaako joku asiakkaistasi sinun käyttävän hänen sovellustaan?

MÄÄRITÄ YRITYKSEN TARPEET

Mieti Fleet Management -järjestelmäsi mahdollista integrointia muihin ITratkaisuihin. Ensisijaisena tavoitteena on oltava työkalujen yksinkertaistaminen ja logistiikkaprosessien optimointi. Tavoitteena on mahdollisuuksien mukaan välttää kaksinkertainen työ tai tietojen manuaalinen uudelleensyöttäminen ja mahdollistaa pääsy tietoihin ja niiden älykäs käyttö.
Asiakas.

AJATTELE JÄRJESTELMÄN TULEVAA KEHITYST

"Asiakas havaitsi, että hänen Fleet Management -ratkaisunsa ei sovellu hänen liiketoimintaansa. Kuljettajille lähetetyt tehtävät olivat puutteellisia ja kuljetuspäälliköiden oli saatettava ne päätökseen puhelimitse. Tästä syystä työntekijöillä ei ollut minkäänlaista luottamusta järjestelmään. Ongelman syynä oli hänen tarpeidensa puutteellinen määrittely. Vakioratkaisun käyttö tehnyt kuljetuspäälliköiden päivittäisestä elämästä tarpeettoman monimutkaista. Vastaus ongelmaan oli hyvin yksinkertainen; kuljetushallintajärjestelmän mukauttaminen tehtävän mukaan. Nykyään kuljetuspäälliköt käyttävät puhelinta vain hätätilanteissa ja kaikki tiedot on keskitetty TMS:ään, joka tuo mielenrauhaa ja tehokkuutta koko tiimille."

Projektipäällikkö Vehcolta

 

AJATTELE JÄRJESTELMÄN TULEVAA KEHITYSTÄ

Ennakoi aina muutoksia, jotka yrityksesi tulee kokemaan tulevina vuosina. Luuletko, että sinun tarvitsee skannata asiakirjoja 1 tai 2 vuoden päästä? Tämä voi määritellä laitevalintasi. Haluaisitko poistaa näytöt ajoneuvoista? Valitse silloin mobiiliratkaisu. Pitäisikö Fleet Management -ratkaisun mahdollistaa myös muiden ratkaisujen käyttö? Tabletin avulla voit myöhemmin asentaa muita sovelluksia (kuten eCMR-sovelluksen). 

Katso filmejä, jotka esittelevät Co-Driver, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.