Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Inspiration to
smart transports

Vehcon uutiset, trendit ja kokemukset kuljetuksista ja tietotekniikasta

Whitepapers

Kuljetusyrityksen 6 avainta onnistuneeseen Eco-Driving hankkeeseen

Kuljetusyrityksen 6 avainta onnistuneeseen Eco-Driving hankkeeseen

Sadoista Eco-Driving hankkeista saatujen kokemusten perusteella, joissa on toteutettu todellisia Eco-Driving ohjelmia, Vehco on
todennut yritysten saavuttavan polttoainesäästöjä, jotka ovat 3-15% kokoluokkaa. Polttoainesäästöjen lisäksi, monet Vehcon asiakkaista ovat
saavuttaneet huomattavia säästöjä johtuen vähentyneistä kolarikustannuksista, pienentyneestä huollon tarpeesta sekä työntekijöiden vaihtuvuuden ja sairaspoissalojen vähentymisestä. Nämä ovat tyypillisesti alueita, joilla nähdään myönteisiä muutoksia, kun kuljettajat ovat vähemmän stressaantuneita Eco-Drivingin ansiosta. 

Vuosien saatossa, Vehco on ollut osallisena monessa eco-driving aloitteessa. Kaikki niistä eivät ole olleet onnistuneita. Syyt tähän
vaihtelevat, mutta useimmissa tapauksissa Eco-Driving ohjelman onnistuminen on riippuvainen siitä, kuinka se toteutetaan.

Lataa raportti, josta saat vinkkejä projektin menestymiseen taloudellisessa ajamisessa.

NÄIN ONNISTUT FLEET MANAGEMENT PROJEKTISSASI

NÄIN ONNISTUT FLEET MANAGEMENT PROJEKTISSASI

Kuljetusyrityksen toiminnan keskiössä on kuljetuskaluston hallinta- ja seurantajärjestelmä (Fleet Management-järjestelmä), joka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden parantaa tuottavuutta, tehtävien organisointia ja kannattavuutta. Tämän tyyppisen ratkaisun toteuttaminen on joskus kuitenkin monimutkaista. Ensinnäkin siksi, että kyse on monien työntekijöiden tottumusten muuttamisesta. Muutosten vastustaminen on yleistä, ja siksi työntekijöiden mukaansaanti on välttämätöntä investoinnin nopean tuoton varmistamiseksi.

Tämän tuote-esittelyn tarkoituksena on antaa sinulle avaimet kalustonhallintaprojektisi täydelliseen hallintaan ja sijoitetun pääoman tuoton optimoimiseen. Olemme keränneet 11 tiimiemme ja telematiikan käyttäjien kokemuksiin perustuvaa vinkkiä, jotka auttavat sinua tekemään projektistasi menestyksen.

5 viktiga trender inom Fleet Management för 2018 och framåt

Inom Fleet Management pågår ständig utveckling. Fleet Management är starkt kopplat till den tekniska utvecklingen och fordonsbranschen och är just nu i en väldigt spännande fas. Digitaliseringen har pågått ett tag men är på intet sätt över, samtidigt som begrepp som Big Data, AI (Artificiell Intelligens) och Internet of Things (IoT) börja utforskas ytterligare i praktiken. För dem som jobbar med, och ansvarar för, transport och logistik kan det vara svårt att hänga med på samtliga fronter av utvecklingen. Den här e-boken är skapad för dig som är nyfiken på några av de viktigaste trenderna inom FMS och mobilitet.

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.