Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Liitä ajoneuvon Vehco Connect ajoneuvotietokone

vehco_connect_fi_2019.pdf

Syötä tietosi niin pääset lataamaan dokumentin

Yhdistää ajoneuvon ja toimiston
Mahdollistaa ajoneuvopalvelut, kuten EcoDriving, ajo- ja lepoaikatoiminnot sekä ajopiirturitietojen latauksen
Järjestelmää on mahdollista laajentaa lisäämällä mobiilinäyttö (Bluetooth-yhteyden avulla) tai kiinteä näyttö (johdon avulla)
Mustaan laatikkoon perustuva (itsenäinen) järjestelmä, jossa on GPS- ja GSM-modeemi sekä sijainninseuranta jopa 32 maahan
Automaattinen sisäänkirjaus (edellyttää aiemmin kirjattua/rekisteröityä kuljettajakorttia)
Anonyymi kuljettaja (jos kuljettaja ei ole kirjautunut järjestelmään) täydellisten lokitietojen varmistamiseksi
Kytkeytyy ajoneuvon FMS-/CAN-väylään ja ajopiirturiin
Mahdollistaa ajoneuvopalvelut, kuten EcoDriving, ajo- ja lepoaikatoiminnot sekä ajopiirturitietojen latauksen
Kaikkiin Weboffice-palveluihin on saatavissa useita raportteja
Mahdollista laajentaa lisäämällä mobiilinäyttö (Bluetooth-yhteyden avulla) tai kiinteä näyttö (johdon avulla)
Online-/offline-toiminnot (puskuroi tietoja offline-tilassa)
Kaikki tiedot esitetään Weboffice-sovelluksessa tehokkaan kartan avulla, jossa kaikki tärkeimmät toiminnot ovat käytettävissä vain muutamalla napsautuksella
Järjestelmä, jossa musta laatikko kerää tietoja ajoneuvosta ja välittää ne Weboffice-sovelluksen kuljetusten hallintaan sekä kuljettajien älypuhelimiin tai tabletteihin Vehco Mobile -mobiilisovelluksen (lisävaruste) kautta.

Vehco Connect on suunniteltu liikenteestä vastaavat henkilöt haluavat tietoa ajoneuvon ja ajopiirturin reaaliaikaisesti seurata ajoneuvoja päivittäin reittejä, polttoaineen kulutus, ajo- ja ajo- ja lepoaikoja.
Viidennen sukupolven Vehco Connect yhdistää kaikki nykyiset edut mahdollisuuksia huomenna. Siinä on myös tuki yhdistää Bluetooth ja USB. Tämä merkitsee suurta joustavuutta käyttäjille, jotka voivat käyttää sitä "musta laatikko" (ilman näyttöä), mobiililaitteen näytölle (älypuhelin tai tablet Bluetoothilla) tai näytön (Vehco Vision kaapelin välityksellä). Vehco Connect on yhteensopiva sekä raskaiden että kevyiden ajoneuvojen (HCV tai LCV) ja toimii täydellisesti pienjänniteverkkoon.

Via Vehco Connect, käyttäjät voivat hyödyntää monenlaisia ​​älykkäitä palveluja Positioning, seuranta, alueiden rajauksia ajotapa, polttoaineen huollosta, ajo- ja lepoaikojen sekä etäkopio ajopiirtureita. Yhdessä näyttö (via Vehco Vision tai Vehco Mobile) tarjotaan myös palveluja, kuten tehtävä ja Order Management, pikaviestit ja Activity Recording.

Vehco Connect perustuu uuteen ja taitava arkkitehtuuria, jossa kaikki toiminnot, jotka eivät vaadi käyttäjän rajoittavat kulkee ajoneuvon tietokoneessa, kun palvelut, jotka vaativat vuorovaikutusta kuljettajan hoidetaan näytön (kiinteä tai liikkuva). Tällä tavoin palvelut ajoneuvon tietokoneen optimoitu korkean luotettavuuden ja vakauden, kun taas yksiköt näyttö on optimoitu helppokäyttöisyys. Tuloksena on herkullinen ja intuitiivinen käyttöliittymä ja vakaa palvelujen joustavaa hallinnointia ja tehokas etädiagnostiikan vähentämään operatiivisia kustannuksia ja parantaa ylöspäin aikaa. Alussa uuden sukupolven Vehco Connect tarjota samat palvelut kuin edellinen malli, mutta ajan Vehco tarjota palveluja, jotka on optimoitu uuden älykkään suunnittelun.

Vehco Play Demo 
Yhteensopivuus 
Vehco Mobile -mobiilisovellus älypuhelimissa/tableteissa
Vehco Vision (kiinteä näyttö)

Vehco Connect Light

vehco_connect_light_fi_2019.pdf

Syötä tietosi niin pääset lataamaan dokumentin

Paikannus ja seuranta
Suhteellinen ajomatka
Geoaitaus
Raportit
Kuljettajan loki
Vehco Connect Light on joustava ja helposti asennettava asennettava ratkaisu vastuuhenkilöille, jotka haluavat kerätä tietoja kentältä seuratakseen kalustoaan ja tarkkaillakseen liiketoimintaansa vaikuttavia tekijöitä.

Helpoin tapa seurata kevyen hyötyajoneuvon toimia on kytkeä moduuli suoraan ajoneuvon ODB II -liittimeen.

Vehco Connect Light tarjoaa liikenteestä vastaavalle henkilölle tosiaikaiset visualisaatiot ajoneuvojen sijainnista ja tiedoista kartalla. Raportit ja analyysityökalut Vehcon verkkotoimistossa tukevat toimistohenkilökuntaa tarkkaillen tärkeitä tekijöitä, kuten aloitus- ja lopetusraportteja, saapumista ennalta määritellyille alueille ja niiltä poistumista ja yksittäisen ajoneuvon ajomatkatietoja.

Connect Light voi lähettää seuraavat tiedot takaisin Vehcon verkkotoimistoympäristöön:

  • ajoneuvon GPS-sijainti
  • aloitukset ja lopetukset
  • saapuminen ja poistuminen ennalta määritetyltä alueelta hälytysten avulla
  • ajoneuvon ajomatka -laskenta GPS:n kautta

Laitteen ajomatka on suhteellinen, kun yksikkö asennetaan ensimmäistä kertaa. Sen tarkkuus on noin +/- 3 % ajoneuvon matkamittarista.

Vehcon Connect Light -laitteella kerätyt tiedot ovat saatavissa Vehcon verkkotoimistoportaalissa, aivan kuten kaikki muutkin resurssit:

  • raskaat hyötyajoneuvot
  • kuljettajat (sovellus)
  • varat
  • Kevyt hyötyajoneuvonäkymä

Liikenteestä vastaavilla henkilöillä voi siten olla keskitetty ympäristö kaikkien resurssien hallitsemiseen.

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.