Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Vehco ostaa Puolan johtavan Fleet Management -yrityksen frameLOGICin vahvistaakseen asemaansa Euroopan markkinoilla

Tänään, Vehco on ostanut frameLOGIC:n, toiminnanohjaus- ja liikkuvan työn hallintajärjestelmien toimittajan frameLOGICin. Yritysoston avulla Vehco vahvistaa asemaansa Puolassa ja toteuttaa strategiaansa tullakseen johtavaksi Fleet Management- ja toiminnanohjausjärjestelmien toimittajaksi Euroopassa.
Sen jälkeen kun Vehco siirtyi AddSecuren omistukseen viime vuonna, Vehco on toteuttanut aktiivista kasvustrategiaa ja -visiota tavoitteenaan tulla Euroopan johtavaksi raskaan liikenteen (HCV) Fleet Management -järjestelmien toimittajaksi. FrameLOGICin strateginen yritysosto nopeuttaa Vehcon kasvua ja täydentää yrityksen tuote- ja palveluvalikoimaa.

FrameLOGIC on perustettu vuonna 2004 Puolassa. Yritys tarjoaa Fleet Management-, toiminnanohjaus- ja liikkuvan työn hallintaratkaisuja. Yrityksen pääkonttori on Wrocławissa Puolassa, mutta se toimii koko Euroopan alueella, keskittyen erityisesti Puolan, Saksan, Espanjan ja Skandinavian markkinoihin.

Vehco acquires Poland’s leading Fleet Management company, frameLOGIC, to strengthen its European footprint

FrameLOGICilla on 650 asiakasta ja heidän järjestelmiään on käytössä yli 25.000 ajoneuvossa. Yrityksen pääkohderyhminä ovat kuljetusyritykset (ml. esim. Anhalt Logistics, Elflein, SCHERM Gruppe, Kim Johansen, LS Intertank, Kaj Madsen Fjelstrup, Kurt Beier, Transports Argelich, EPO Trans, MagTrans) sekä lämmön-, sähkön- kaasun- ja vedenjakeluun liittyvät yritykset (ml. esim. Tauron, PGE, KGHM, PKP PLK).

Vehcon asiakkaat tulevat hyötymään entistä suuremman yrityksen kasvaneista henkilöresursseista, laajemmasta tuotevalikoimasta sekä suuremmasta tukiorganisaatiosta.

FrameLOGIC tulee jatkamaan toimintaansa erillisenä yrityksenä omilla tuotemerkeillään. Michał Szprynger liittyy Vehcon laajennettun johtoryhmään ja raportoi suoraan Johan Frilund, CEO.

Liitteenä olevasta lehdistötiedotteesta löytyy lisätietoa asiasta.

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.

Uutiset

Fri, 2019-09-27
Vehco tukee Fridays For Futurea ja ilmastolakkoja

Yksi tehtävistämme on auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään.

Mon, 2019-09-02
Vehco ostaa Puolan johtavan Fleet Management -yrityksen frameLOGICin vahvistaakseen asemaansa Euroopan markkinoilla

Tänään, Vehco on ostanut frameLOGIC:n, toiminnanohjaus- ja liikkuvan työn hallintajärjestelmien toimittajan frameLOGICin.