Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Vehco ostaa Suomen johtavan ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n pohjoismaisen asemansa vahvistamiseksi

Kaupan myötä Vehco ei ainoastaan vahvista asemaansa Suomessa, vaan jatkaa myös kasvustrategiaa ja suunitelmaa, että siitä tulee Euroopan suurin raskaiden kuorma-autojen FMS-toimittaja.

AddSecuren omistama Fleet Management Systems -toimittaja Vehco ilmoitti tänään ostaneensa Suomen johtavan ajoneuvojen seurantajärjestelmien toimittajan Paetronics Oy:n.

Pian sen jälkeen, kun AddSecuresta tuli Vehcon uusi omistaja toukokuussa 2018, Vehco ilmoitti ostavansa johtavan Hollannin Fleet Management -järjestelmien tarjoajan Groeneveld ICT: n. Paetronicsin ostamisella Vehco jatkaa kasvustrategiaa ja näkemystään, että siitä tulee johtava Fleet Management -järjestelmien tarjoaja Euroopassa raskaille hyötyajoneuvoille. Kaupan myötä Vehco vahvistaa markkinajohtajuuttaan Pohjoismaissa ja sillä on vankka pohja Euroopan kasvulle. Samalla yhtiö laajentaa osaamistaan uusimmista laitteisto- ja ohjelmistoalustoista, vahvistaa ja lisää tuotekehityskapasiteettiaan.

Vehco acquires Finland’s leading Fleet Management company, Paetronics Oy, to strengthen its Nordic footprint

"Olemme erittäin innoissamme voidessamme tuoda Paetronics-tiimin Vehco-perheeseen. Sekä Vehco että Paetronics ovat sitoutuneet tarjoamaan asiakkailleen Suomessa ja kaikkialla Euroopassa ajoneuvojen seuranta- ja logistiikkapalveluita. Lisäksi kahden yrityksen liiketoimintastrategiat, menestystekijät ja asiakkaat sopivat hyvin yhteen”, Vehcon toimitusjohtaja Magnus Orrebrant sanoo.

”Olemme iloisia voidessamme liittyä Vehco-tiimiin ja jakaa tietoa, kokemusta ja resursseja. Yhdistämisen kautta Paetronicsin potentiaalia voidaan parhaiten hyödyntää ja kasvua voidaan saavuttaa halutussa mittakaavassa”, Paetronics Oy:n toimitusjohtaja Mika Kivelä sanoo.

”Yritysosto vahvistaa entisestään Vehcon ja AddSecuren asemaa Pohjoismaissa ja sopii hyvin yhtiön yleiseen kasvustrategiaan ja visioon tulla markkinoiden suurimmaksi FMS-toimittajaksi. Paetronicsille tämä yhdistyminen on mahdollisuus liittyä laajaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan”, sanoo AddSecuren toimitusjohtaja Stefan Albertsson.

Kauppa kattaa 100% Paetronics Oy:stä ja sen ruotsalaisesta tytäryhtiöstä Econen AB:stä. Paetronics sulautuu Vehcoon täysin ja toimii jatkossa Vehcon tuotemerkkien alla.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä:
Anna Stoldt, CSO, Vehco AB, Puh. +46 (0) 31 64 51 17, anna.stoldt@vehco.com
Mika Kivela, toimitusjohtaja, Paetronics Oy, puh. +358 50 5810 820, mika.kivela@paetronics.fi
Panu Ahvonen, myyntijohtaja, Paetronics Oy, puh. +358 400 815 285, panu.ahvonen@paetronics.fi
Kristina Grandin, viestintä, AddSecure, puh. +46 70 689 52 08, kristina.grandin@addsecure.com

Tietoa Paetronicsista
Paetronics Oy on vuonna 1997 perustettu suomalainen yritys, jolla on yli 20 vuoden kokemus ajoneuvojen elektronisten laitteiden ja ohjelmistojen suunnittelusta ja valmistuksesta. Eurooppalaiset kuljetusalan yritykset, posti- ja poliisilaitokset sekä autokoulut luottavat Paetronicsin laitteisiin. Yhtiö on erityisen kokenut CAN-, SAE- ja muissa ajoneuvojen tedonsiirtoprotokollissa ja niitä käyttävissä sovelluksissa. Paetronicsin tuotteet auttavat asiakkaita tehostamaan liiketoimintaansa ja vähentämään kustannuksia. Helsingissä sijaitseva yritys palvelee 350 asiakasta, ja noin 3500 kuorma-autoa, 5000 taksia ja 4000 autokoulua on varustettu Paetronicsin tuotteilla.

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.

Uutiset

Fri, 2019-09-27
Vehco tukee Fridays For Futurea ja ilmastolakkoja

Yksi tehtävistämme on auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään.

Mon, 2019-09-02
Vehco ostaa Puolan johtavan Fleet Management -yrityksen frameLOGICin vahvistaakseen asemaansa Euroopan markkinoilla

Tänään, Vehco on ostanut frameLOGIC:n, toiminnanohjaus- ja liikkuvan työn hallintajärjestelmien toimittajan frameLOGICin.