Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Vehco vahvistaa asemaansa euroopassa Groeneveld ICT Solutionsin strategisella yritysostolla

VEHCO LEHDISTÖTIEDOTE

AVAINSANAT:

VEHCO | osto | GROENEVELD ICT SOLUTIONS | fleet management systems

VEHCO VAHVISTAA ASEMAANSA EUROOPASSA GROENEVELD ICT SOLUTIONSIN STRATEGISELLA YRITYSOSTOLLA

Göteborg, Ruotsi, 20. elokuuta 2018. Vehco, yksi suurimmista yleiseurooppalaisista Fleet Management Systemsin (FMS) toimittajista, vahvistaa asemaansa Euroopassa strategisella yritysostolla hankkimalla Groeneveld ICT Solutionsin, hollantilaisen FMS-toimittajan. Yritysostolla Vehco kasvattaa verkkoyhteydellä varustettua laitekantaansa merkittävästi ja siitä tulee Euroopan johtava raskaiden hyötyajoneuvojen kalustonhallintajärjestelmien toimittaja.

AddSecure-konserniin kuuluva Vehco ilmoitti tänään ostaneensa Groeneveld ICT Solutionsin, joka on johtava hollantilainen telematiikan ja kuljetuskaluston hallintaohjelmistojen toimittaja asiakkainaan hollantilaisia, saksalaisia, belgialaisia, ranskalaisia, espanjalaisia, englantilaisia ja puolalaisia kuljetusyrityksiä. Integroimalla Groeneveld ICT Solutionsin toiminnot omiinsa Vehco on askeleen lähempänä tavoitettaan olla raskaiden kuorma-autojen johtava FMS-toimittaja Euroopassa.

Kun AddSecure tuli mukaan tämän vuoden toukokuussa uutena omistajana, Vehco saavutti taloudellisen aseman tulla raskaiden hyötyajoneuvojen suurimmaksi FMS-toimittajaksi Euroopassa. Vain kolme kuukautta myöhemmin Vehco ilmoittaa Groeneveld ICT Solutionsin strategisesta yritysostosta, joka vauhdittaa Vehcon kasvua, laajentaa yrityksen maantieteellistä läsnäoloa ja parantaa sen yleistä kilpailukykyä sekä palveluita Euroopassa.

”Groeneveld ICT:n hankinta on meille merkittävä askel eteenpäin päämäärässämme tulla Euroopan suurimmaksi FMS-järjestelmien toimittajaksi. Groeneveld ICT on rakentanut vankan maineen alan huippua edustavien FMS- ja viestintätekniikkaratkaisujen toimittajana ja se tuo mukanaan vankan asiakaspohjan", kertoo Vehcon toimitusjohtaja, Magnus Orrebrant.

“Olemme tyytyväisiä tullessamme nyt osaksi laajenevaa, eurooppalaista FMS-liiketoiminnan konsernia. Groeneveld ICT tuo mukanaan laajan asennuskannan, joka hyötyy Vehcon innovointikyvystä ja asiantuntemuksesta. Odotamme innolla Vehcon tiimin kasvun ja työn tukemista", kommentoi Luc Lammens, Groeneveld ICT Solutionsin toimitusjohtaja.

Vuonna 2017 Groeneveld ICT Solutionsin liikevaihto oli 13 miljoonaa euroa ja yrityksellä oli 67 työntekijää.

 

Jos haluat lisätietoja asiasta, ota yhteyttä:

Anna Stoldt, CMSO, Vehco AB, puh. +46 (0) 31 64 51 17, anna.stoldt@vehco.com

Lisätietoja Groeneveld ICT Solutionsista

Groeneveld ICT Solutions on johtava telematiikan ja kuljetuskaluston hallintaohjelmistojen toimittaja, jonka asiakkaihin kuuluu monenlaisia kuljetusyrityksiä rahtiyrityksistä aina suuriin kuljetus- ja jakeluyrityksiin. Groeneveld ICT:n ratkaisut auttavat kuljetusyrityksiä virtaviivaistamaan prosessejaan ja parantamaan palvelutasoaan sekä saamaan kuljetuksistaan tehokkaampia, turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä. Lisätietoja on osoitteessa www.groeneveldictsolutions.com

Tietoja Vehcosta

Vuonna 2001 perustettu Vehco AB on johtava Fleet Management (FMS) -järjestelmien toimittaja. Ydinliiketoiminta on tarjota FMS laitteita ja sovelluksia yrityksille, joilla on hyötyajoneuvoja. Yhtiöllä on toimipisteet Ruotsissa (HK), Suomessa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa ja Italiassa. Yhtiö pyrkii tarjoamaan läsnäoloa ja yhteyttä asiakkaisiin paikallisella kielellä. Vehco markkinoi ja myy tuotteitaan omalla myyntitiimillä ja yhteistyökumppaneidensa kautta Euroopassa. Yhteensä yhtiöllä on 90 työntekijää ja liikevaihto on n. 16 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteessa www.vehco.fi

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.

Uutiset

Fri, 2019-09-27
Vehco tukee Fridays For Futurea ja ilmastolakkoja

Yksi tehtävistämme on auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään.

Mon, 2019-09-02
Vehco ostaa Puolan johtavan Fleet Management -yrityksen frameLOGICin vahvistaakseen asemaansa Euroopan markkinoilla

Tänään, Vehco on ostanut frameLOGIC:n, toiminnanohjaus- ja liikkuvan työn hallintajärjestelmien toimittajan frameLOGICin.