Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

VEHCON Eco-Driving Challenge -kilpailu alensi päästöjen määrää 1 850 hiilidioksiditonnilla

Maaliskuussa 2017 Vehco kutsui asiakkaansa "Vehco Eco-Driving Challenge 2017” -kilpailuun. Kilpailu oli suuri menestys ja siihen osallistui 50 yritystä noin 7 600 kuljettajan ja 3 500 ajoneuvon voimin. Vehcon arvioiden mukaan kilpailuun osallistuneiden yritysten hiilidioksidipäästöt alenivat noin 1 850 tonnilla ja dieselpolttoainetta kului noin 700 100 litraa vähemmän. Asiakkaille tämä tiesi myös noin 770 000 euron säästöä polttoainekustannuksissa. Dagab Backa tuli Euroopan mestari ja RL-Trans OY voitti suomalaisen luokan.

Winners Vehco Eco-Driving Challenge

"Vehco Eco-Driving Challenge" on Vehcon asiakkaille avoin vapaaehtoinen EcoDriving-ajotapakilpailu, joka perustuu Vehco Eco-Driving-indeksiin.Tämä indeksi perustuu kuuteen ajoparametriin, joilla on merkittävä vaikutus ajokäyttäytymiseen. Ajokäyttäytyminen on parantunut kilpailun aikana. Vehco analysoi kilpailudatan ja parantunut ajokäyttäytyminen johti merkittäviin säästöihin polttoainekustannuksissa.Vehcon arvion mukaan kilpailuun osallistuneiden yritysten dieselpolttoaineen kokonaiskulutus aleni noin 700 100 litralla, mikä johti noin 1 850 tonnia pienempiin hiilidioksidipäästöihin ja 770 000 euron säästöihin.

 Jotta kilpailusta saatiin vieläkin jännittävämpi, 50 kilpailuun osallistunutta yritystä jaettiin 6 eri luokkaan maan perusteella (SE, NO, FI, DK, DE, FR) ja Eurooppalaisten linja-autoliikenteen harjoittajien luokkaan. Kilpailun aikana Vehco on päivittänyt säännöllisesti yrityksen verkkosivuilla olevaa suoriutumiskaaviota pitääkseen kaikki sidosryhmät ajan tasalla kilpailun johtajista.

 Dagab Backa tuli Euroopan mestari ja RL-Trans OY voitti suomalaisen luokan.

Lopulta Dagab Backasta tuli Euroopan mestari. Yritys voitti sekä Ruotsin luokan, kansainvälisen luokan että parhaiten suoriutuneiden yritysten luokan vuonna 2017! Katso kunkin luokan voittajat alla olevasta taulukosta.

Yritys

Kilpailuluokka

Dagab Backa

Rahtikuljetusyritys, Ruotsi

LAPORTE

Rahtikuljetusyritys, Ranska

Bacher Touristik GmbH

Linja-autoliikenteen harjoittajat (EU)

Little Gas

Rahtikuljetusyritys, Norja

RL Trans

Rahtikuljetusyritys, Suomi

Arla Foods

Rahtikuljetusyritys, Tanska

Josef Konz GmbH & Co. KG

Rahtikuljetusyritys, Saksa

 

Merkittävää sitoutumista asiakkailta

Kilpailun aikana Vehcon asiakkaiden kiinnostus asiaa kohtaan on kasvanut ja ajotapakäyttäytymisen parantumisen sekä polttoainekulutuksen ja ympäristövaikutusten minimoinnin puolesta työskentelevät henkilöt ovat sitoutuneet kilpailuun kiitettävästi.

"Tämä oli erittäin hyvä aloite Vehcolta ja hieno kilpailu, joka johti osaltamme hyviin tuloksiin ja säästöihin. Kaikki työntekijät koko yrityksessä ovat olleet aktiivisia ja kiinnostuneita asiasta. Opimme kaikki paljon kilpailun aikana. Mutta työ EcoDriving-ajotavan edistämiseksi ei lopu tähän. Tämä oli hyvä aloitus sille työlle, jota tulemme nyt jatkamaan ja kehittämään edelleen." 

Andreas Lindedahl, Market Manager, RL-TRANS Oy Ab

RL Trans won Vehco Eco-Driving Challenge in Finland 2017

 

"Asiakkaidemme positiivisten reaktioiden kannustamina olemme päättäneet jatkaa Vehco Eco-Driving Challenge -kilpailua ja laajentaa sitä edelleen. Tavoitteenamme on nyt saada kaikki Eco-Driving-asiakkaamme osallistumaan kilpailuun. Jos onnistumme tässä, rahan säästämisen lisäksi meillä on erinomainen mahdollisuus säästää merkittävästi myös ympäristöä!" 

Anna Stoldt, CMSO, Vehco AB

Palkintoseremonia

Vehco kutsui kilpailun voittajat palkintoseremoniaan pääkonttoriinsa Göteborgiin 23. helmikuuta. Seremonian yhteydessä osallistujayritykset jakoivat toistensa sekä Vehcon kanssa kokemuksia siitä mitä olivat tehneet EcoDriving-ajotavavan edistämiseksi.

Seremonian jälkeen Vehco vei voittajat päivälliselle göteborgilaiseen ravintolaan. Vehco maksoi jokaiselle voittajayritykselle kahden hengen matka-, päivällis- ja majoituskustannukset.

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.

Uutiset

Fri, 2019-09-27
Vehco tukee Fridays For Futurea ja ilmastolakkoja

Yksi tehtävistämme on auttaa asiakkaitamme pienentämään hiilijalanjälkeään.

Mon, 2019-09-02
Vehco ostaa Puolan johtavan Fleet Management -yrityksen frameLOGICin vahvistaakseen asemaansa Euroopan markkinoilla

Tänään, Vehco on ostanut frameLOGIC:n, toiminnanohjaus- ja liikkuvan työn hallintajärjestelmien toimittajan frameLOGICin.