Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Tietoja meistä

Vehco on yksi suurimmista Fleet Management -järjestelmien (FMS) ja kuljetusten hallintajärjestelmien toimittajista Euroopassa ja on osa AddSecurea (katso alla). Toiminta-ajatuksemme on kehittää, markkinoida ja myydä järjestelmiä kuljetusliikkeille, joilla on raskaita ja kevyitä hyötyajoneuvoja. Yritys toimii pääasiassa Pohjoismaissa (Ruotsi, Suomi ja Norja), Tanskassa, Hollannissa, Belgiassa, Puolassa (frameLOGIC), Saksassa sekä Ranskassa.

Pyrimme aina tarjoamaan asiakkaillemme eri markkina-alueilla mahdollisuuden asioida kanssamme paikallisesti ja paikallisella kielellä. Vehco myy ja markkinoi tuotteitaan sekä oman myyntiverkostonsa että eurooppalaisten yhteistyökumppaniensa kautta.

Vehco erbjuder system som hjälper åkerier att spara bränsle och förenkla administrationen

Avainluvut:

• 2000 asiakasta Euroopassa

• 100 000 kytkettyä ajoneuvoa

• 250 työntekijää

• 32 miljoonaa € liikevaihto

• 17% liikevaihdosta investoidaan T & K-toimintaan

 

Tietoja AddSecuresta

AddSecure on Euroopan johtava toimittaja kriittisissä ja turvallisissa tiedonsiirtoratkaisuissa. Yhtiö palvelee yli 50 000 asiakasta ja kumppania ympäri Eurooppaa tiedonsiirtoratkaisuilla, jotka auttavat asiakkaita suojaamaan turvallisuudelle ja liiketoiminnalle kriittisiä järjestelmiä. Tämä auttaa pelastamaan ihmishenkiä, turvaamaan omaisuutta ja elintärkeitä toimintoja sekä tukee liiketoiminnan jatkuvuutta.

AddSecure palvelee asiakkaitaan turvallisuusalalla sekä kiinteistöjärjestelmien, logistiikan ja kaupunkien infrastruktuurin parissa tarjoamalla Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids ja Smart Transport ratkaisuja.

Yhtiössä, joka on perustettu 1970-luvun alussa, työskentelee yli 450 työntekijää 12 eri maassa. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Tukholmassa ja aluekonttoreita ja jakelijoita on ympäri Eurooppaa. AddSecuren pääomistaja on Castik Capital, eurooppalainen yksityinen sijoitusyhtiö, joka on perustettu vuonna 2014.


Lisätietoja on osoitteessa www.addsecure.fi

Files 
brochure_vehco_fin_ld_092018.pdf

Syötä tietosi niin pääset lataamaan dokumentin

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.