Valitse maa kaupallisia ja paikallisia tietoja varten

Tietoja meistä

Vehco on yksi suurimpia Fleet Management Systemsin (FMS) toimittajia Euroopassa, ja on osa AddSecurea (katso alla). Keskeisenä ajatuksena on kehittää, markkinoida ja myydä järjestelmää kuljetusliikkeille, joilla on hyötyajoneuvoja henkilöiden ja tavaroiden kuljettamiseen. Yritys toimii pääasiassa Pohjoismaissa (Ruotsi ja Norja), Tanskassa, Hollanti, Belgia, Saksassa ja Ranskassa.

Vehco on johtava Fleet Management Systemsin (FMS) tarjoaja. Ydinliiketoimintamme on tarjota kalustonhallintajärjestelmiä raskaille ja kevyille hyötyajoneuvoille.

Vehco erbjuder system som hjälper åkerier att spara bränsle och förenkla administrationen

Avainluvut:

• 1500 asiakasta Euroopassa

• 70 000 kytkettyä ajoneuvoa

• 150 työntekijää

• 27 miljoonaa € liikevaihto

• 17% liikevaihdosta investoidaan T & K-toimintaan

 

Tietoja AddSecuresta

AddSecure on johtava eurooppalainen toimija turvallisessa ja kriittisessä viestinnässä. Tarjoamme yli 50 000 asiakkaalle ja yhteistyökumppanille ympäri Eurooppaa turvallisia viestintäratkaisuja valvotussa hälytyksensiirrossa ja kriittisissä IoT-palveluissa. Kaiken kaikkiaan olemme toimittaneet lähes 400 000 yhteyttä ja miljoona lähetintä.

Ratkaisumme - jotka auttavat pelastamaan ihmishenkiä, suojelemaan omaisuutta ja turvaamaan keskeisiä yhteiskunnallisia toimintoja - ovat joustavia, helppoja asentaa ja lisäävät asiakkaidemme kilpailukykyä.

Tällä hetkellä työskentelemme pääasiassa seuraavilla liiketoiminta-alueilla: kiinteistöjen automaatio, energia ja älykkäät kaupungit sekä kalustonhallinta.

Yritys perustettiin 1970-luvun alkupuolella ja sillä on nyt lähes 300 työntekijää. AddSecuren pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja aluetoimistoissa sekä jakeluportaassa ympäri Eurooppaa.

AddSecuren omistaa yhdysvaltalainen, vuonna 1989 perustettu pääomasijoitusrahasto Abry Partners, jonka pääkonttori sijaitsee Bostonissa. Kyseessä on Yhdysvaltain menestyneimpiin kuuluva pääomasijoitusrahasto. Se on perustamisensa jälkeen tehnyt yli 550 transaktiota, joiden yhteenlaskettu arvo on yli 61 miljardia dollaria.

Lisätietoja on osoitteessa www.addsecure.fi

Files 
brochure_vehco_fin_ld_092018.pdf

Syötä tietosi niin pääset lataamaan dokumentin

Katso filmejä, jotka esittelevät Vehcon, meidän ratkaisumme ja tapoja, kuinka asiakkaat käyttävät järjestelmäämme.
Katso nykyiset tai aiemmin esiintyneet käyttöhäiriöt.